Content marketing, Almedalen

Träffa Appelberg i Almedalen

15 mars, 2015 Appelberg

Årets höjdpunkt för opinionsbildare och kommunikatörer närmar sig och självklart är Appelberg på plats. Vi kommer inte bara att arrangera egna evenemang, utan även lansera Contentboken – den ultimata guiden till content marketing i digitala kanaler.

Om du funderar på hur det här med content marketing fungerar och om det skulle vara något för er är rekommendationen tydlig: kom till något av Appelbergs evenemang i Alemdalen.

I samband med lanseringen av Contentboken bjuder Appelberg in Tele 2 som berättar om hur de jobbar med content marketing. Under tisdagens workshop använder vi också boken som underlag och engagerar Hejdigitalts publik i myter kring content marketing.


Vi livesänder i Almedalen

En av Appelbergs kunder är TCO. Under Almedalen har vi fyra personer på plats som livesänder bland annat alla deras seminarier i TCO-parken. Vi har också en person som hela veckan jobbar med Hejdigitalts livesändningar.

Förutom den kunskap vi delar med oss av under själva evenemangen kommer det också att finnas möjlighet att vinna konsulttimmar av Appelberg.

Hoppas vi ses!


Programmet i korthet

Måndagen den 29 juni

Content marketing och en pappersbok om digitala kanaler – vart är contentbranschen på väg?
Kl 15-16, Nowas trädgård, Kronstallgränd 4

Tele2 bestämde för en tid sedan att content marketing var en given väg för att nå fram till företagskunderna och etablera sig som leverantör hos andra, möjliga kunder. Idag är content marketing-aktiviteterna, med bl a bloggen Better Buisness, en viktig del i Tele2:s mediamix.

Appelberg lanserar även Contentboken, en handfast guide för kommunikatörer, som svarar på frågor som hur man gör en podd och om det är värt att satsa resurser på Twitter.

Här hittar du boklanseringen i Almedalsguiden

Tisdagen den 30 juni

Sant och falskt om content marketing – vi slår hål på myterna
Kl 15:45-17:45, Hejdigitalt, Södra Kyrkogatan 8

Content marketing har varit ett buzzword under flera års tid. Men vad kan det ge ditt varumärke, din målgrupp och din organisation? Hur kan man jobba med det och vilka fällor kan man gå i? Appelberg är på plats med ett varierande schema i två timmar. Var med på hela eller kom en liten stund. Välkommen till två aktiva timmar med högt i tak.

15.45-16.45
Vi inleder med att bjuda in er alla till att diskutera myter och påståenden som vi stöter på i vår vardag.

17-17.45
När vi värmt upp hjärta och hjärna går vi alla in i konsultrollen och hjälper två inbjuda företag inom två helt olika branscher med deras utmaningar.

Här hittar du workshopen i Almedalsguiden

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.