Vi är Appelberg

Möt våra nya stjärnor

3 maj, 2018 Appelberg

I vår har vi haft förmånen att hälsa flera nya kollegor välkomna. Appelbergs familj har utökats med två webbredaktörer, en senior art director och en receptionist.

Vi är stolta över att ha rekryterat nya talanger med erfarenheter från bland annat Dagens Nyheter, Microsoft, IKEA och Bonnier News.

 

Webbredaktör från Dagens Nyheter

Den ena av våra två nya webbredaktörer, Nicolaus Daun, kommer senast från Dagens Nyheter där han ansvarade för startsidan och ledde utvecklingen av DN:s redaktionella nyhetsbrev

– Jag är peppad på att få använda mitt kunnande och min erfarenhet i en för mig ny värld. Jag ser också fram emot variationen det innebär att få jobba med kunder från olika typer av branscher, säger Nicolaus.

 

Art director med internationell erfarenhet

Till vår designavdelning har vi rekryterat en ny senior art director. Sedki Alimam har arbetat som designer och art director i flera länder och olika typer av branscher med stora välkända varumärken som till exempel IKEA, Marvel, Dreamworks och Disney. Han flyttade till Sverige för fyra år sedan med ambitionen att arbeta med Sveriges största varumärken.

– Jag älskar mitt jobb. Att kombinera företagens visioner med användarvänlighet och snygg design är det som driver mig varje dag, säger Sedki.

 

Rockande webbredaktör till Ny Teknik

Vårt andra digitala stjärnskott, Christoffer Bertzell, har varit webbredaktör på Microsofts MSN och kommer på Appelberg att arbeta på redaktionen för Ny Teknik. Vid sidan av jobbet som webbredaktör frilansar han som musikskribent för Nöjesguiden och Sweden Rock Magazine, med fokus på rock och metal. Han har även arbetat med Universals distributionstjänst Spinnup.

– Alla som känner mig vet att min passion i livet är musik. Jag spelar mycket gitarr och driver tillsammans med fyra andra medlemmar det turnerande bandet Liv Sin, säger Christoffer.

 

Vårt nya ansikte utåt

När du besöker oss välkomnas du av vår nya receptionist Linda Strömbäck. Hon har arbetat som receptionist i fem år – bland annat på bank, advokatbyrå och senast på Bonnier News. Linda har även varit promotor på Café Opera där hon ordnat fester åt celebriteter som till exempel The Rolling Stones.

– Det som slog mig när jag började på Appelberg var den sköna familjära stämningen. Det känns som att jag har jobbat här mycket längre än bara två månader, säger Linda.

 

Här hittar du all Appelbergs kompetens.

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.