Joanna Rydbeck ny VD för Appelberg

15 augusti, 2015 Joanna Rydbeck

– Jag är både stolt och glad över förtroendet att få leda Appelberg framåt. Appelberg går bra och är en av branschens största och mest välrenommerade byråer, säger Joanna Rydbeck

 

Calle Ericsson har valt att sluta efter 14 år i bolaget och fem år som vd. 

– Calle har utvecklat Appelberg till en av Sveriges ledande contentbyråer och den framgångsrika strategin ligger fast. Samtidigt ser jag stora möjligheter till fortsatt tillväxt för Appelberg i Sverige och internationellt med Joanna Rydbeck som vd. Hon har visat mycket goda resultat i sina tidigare chefsroller inom Mediaplanetsfären och jag är övertygad om att hon är rätt person att vidareutveckla Appelberg, säger Richard Båge, styrelseordförande i Appelberg.

Joanna Rydbeck kommer närmast från rollen som Mediaplanets Nordenchef och vd i Sverige.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med medarbetare och kunder, fortsätta att utveckla företaget. Det finns stora tillväxtmöjligheter, inte minst inom strategiska och digitala kommunikationstjänster samt inom redaktionell outsourcing, säger Joanna Rydbeck.

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Joanna Rydbeck


Joanna har jobbat med content marketing i tio år. Sedan 2015 som VD på Appelberg Joanna sitter även i ledningen för Mediaplanet, där hon ges möjligheten att också följa branschutvecklingen globalt.

Kontakta Joanna Rydbeck
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.