Vi är Appelberg

Hej jag heter Niclas! Appelberg förstärks med digital AD

23 november, 2016 Tom Barette

Vi gör fortfarande mycket magasin såklart. Men allt fler digitala uppdrag. Så välkommen Niclas Grängsjö! Digital AD och expert på ux – alltså hur man bäst utformar en sajt eller app. 

Vad ska du göra på Appelberg?
Jag kommer att vara digital art director på Appelberg. En hel del webb och emellanåt print. Mer än så vet jag inte än, jag har bara varit här i några timmar!

 

Vad gjorde du innan du kom till oss?
Jag gick Berghs interactive communication-program 2012–2013 och efter det har jag i två och ett halvt år, efter kortare sejourer hos Futurniture och Telegram Studios, jobbat som art director hos den digitala produktionsbyrån Opacity (som nyss blev hopslagen med UMG).

 

Vad är det bästa med byrålivet?
Ansamlingen av inspirerande hjärnor och alla fascinerande, förvirrade och egensinniga karaktärer. Det är även en bransch med mycket kreativitet och högt i tak!

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Tom Barette


Tom Barette är designchef och senior art director på Appelberg. Han är utbildad i London och vid Hyper Island. Han har jobbat med kunder som Scania, ABB, KPMG och Microsoft. I London har Tom bland annat arbetat på tidskrifterna The Lawyer, The Guardian och Financial Times. Kontakta Tom om du vill veta mer om vårt erbjudande inom formgivning.

Kontakta Tom Barette
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.