Vi är Appelberg

Appelberg växlar upp inom film och webb

6 september, 2017 Appelberg

Appelberg Publishing Groups filmaffär rusar och efterfrågan på filmproduktion växer stadigt. Nu värvas tre nya talanger till Appelbergs filmstudio. Leia Andefors, Alexander Biörsmark och Vladimir Carrasco.

Leia Andefors är filmproducent med lång erfarenhet av framför allt postproduktion, bland annat på produktionsbolaget Meter. Hon har även en bakgrund som illustratör och animatör. 

Alexander Biörsmark jobbade tidigare med filmproduktion på reklambyrån Honesty och har även frilansat som regissör innan han i augusti i år anslöt sig till Appelberg. 

Vladimir Carrasco har lång erfarenhet inom film- och musikvideoproduktion och manusutveckling. Han kommer senast från egna produktionsbolaget LetGoMonkey i Göteborg. 

Med de nya medarbetarna på plats växer Appelbergs filmstudio till att omfatta nio personer. 

– Appelberg har haft en väldigt stark utveckling inom film de senaste åren, både i volym och kvalitet, och vi ser att efterfrågan på rörlig bild fortsätter öka markant, säger Göran Lind, tf vd på Appelberg Publishing Group. 

Även webb förstärks

Appelberg stärker samtidigt upp sin digitala leverans med två erfarna webbredaktörer: Jesper Björnstedt kommer närmast från en tjänst som webbredaktör på Egmont Publishing och har tidigare jobbat på bland annat Sveriges Radio och Expressen. På Appelberg får han rollen som webbredaktör och projektledare. 

Emma Pettersson är ny social media manager på Appelberg. Hon har tidigare jobbat som konsult för bland annat Sveriges Ingenjörer och The Amazing Society och har även varit produktionsledare på Ottoboni.

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.