Vi är Appelberg

Elin Sahlström ny vd för Appelberg

15 juni, 2018 Appelberg

Elin Sahlström tar över som ny vd för contentbyrån Appelberg Publishing Group. Hon är sedan tidigare filmchef i bolaget och del av företagsledningen.

Elin Sahlström började på Appelberg i januari 2017. Under hennes tid som chef för filmavdelningen har Appelbergs filmerbjudande växt kraftigt och utgör idag cirka 30 procent av företagets omsättning.

 – Elin har under sin tid som filmchef på Appelberg visat att hon är rätt person för vd-posten. Hon har byggt ett starkt team och skapat en lönsam affär som kunderna är nöjda med och som på ett utmärkt sätt kompletterar övrigt produkterbjudande. Jag tror att Elin kommer att leda hela Appelberg med samma tydlighet och självklarhet, säger Richard Julin, vd för Mediaplanet Group där Appelberg ingår.

Som vd får Elin Sahlström uppdraget att fortsätta att utveckla Appelbergs affär och varumärke som en av de ledande contentbyråerna i Sverige. Hon efterträder Göran Lind som har valt att lämna Appelberg.

– Jag är stolt över att ha fått det här förtroendet och ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta att stärka vårt erbjudande och göra Appelberg till det självklara valet för företag som söker en contentpartner inom B2B, säger Elin Sahlström.

Elin Sahlström har en gedigen bakgrund inom rörlig bild och kommunikation. Innan Elin Sahlström kom till Appelberg var hon vd för produktionsbolaget Pointbreak och har dessförinnan arbetat med tv-produktioner för bolag som Meter, Mastiff och UR.

Rekryteringen av en ny filmchef till Appelberg har inletts.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Elin Sahlström, vd Appelberg, 073-800 29 84, elin.sahlstrom@appelberg.com

Richard Julin, vd Mediaplanet Group, 070-001 91 67, richard.julin@mediaplanet.com

 

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.