Digitala teamet växer! Välkomna Moa & Rasmus

8 augusti, 2016 Ammi Bohlin

I veckan anslöt två nya stjärnor till Appelberg: Rasmus Lindgren, poddproducent och Moa Thorsell, digital producent. 

Moa kommer närmast från Berättarministeriet där hon varit ansvarig för digitala kanaler. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med intern och extern kommunikation på Bonnier Tidskrifter, där hon även var med och utvecklade förlagets hemsida. Moa har också arbetat som reporter och redaktör på Västmanlands läns tidning och Gotlands Media. På Appelberg är hon anställd som digital producent.

Rasmus Lindgren har rekryterats som film- och poddproducent. Han har tidigare bland annat arbetat som inslagsproducent och reporter på Filmriding & Company och som redigerare och fotograf på Baluba.

Varmt välkomna till Appelbergs digitala content marketing team!

rasmus-lindgren-filmproducent.png

Rasmus, innan du kom till oss var du frilans. Berätta om ditt senaste uppdrag!
– Jag jobbade som reporter, researcher och inslagsproducent under inspelningen av tv-serien Idrottens himmel & Helvete som finns på UR Play. Det var ett spännande och utmanande jobb eftersom produktionen var så omfattande.

–Bland annat gjorde jag en del rekonstruktionsfilmer och var regissör under ett par veckor. Därtill ljudmixade jag hela säsong 2 av tv-serien och producerade en rad längre radioreportage för samma program i Sveriges Radio P4.

moa-thorsell-2-870x870.jpg

Moa! Välkommen till Appelberg. Vad inspireras du av?
– Tack! Jag inspireras av modiga kreativa digitala initiativ som går utanför det andra gör. Som lanseringen av KIT – redaktionellt innehåll med sociala medier som huvudsaklig plattform.

– Eller nyskapande paketering av long read, hur man i ett snuttifierat digitalt medielandskap skapar läsvänlig långläsning genom att laborera med bild, form och text. En hemsidas struktur och utseende på olika plattformar kan också göra mig lycklig – enkelhet och logik som vittnar om hårt arbete.

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Ammi Bohlin


Ammi Bohlin är COO på Appelberg och har arbetat med digital kommunikation sen 1999. Hon älskar Internet och datadriven kreativitet. Hör av dig till Ammi om du vill prata affärsmöjligheter, samarbeten eller om du vill bli en av oss.

Kontakta Ammi Bohlin
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.