Pressrelease, Utmärkelse, IR

Appelbergs IR-arbete nominerat till Svenska Designpriset

3 september, 2018 Appelberg

En skandinaviskt ren produkt med lekfull gestaltning blev lösningen för NetEnts årsredovisning.  Produkten är nu nominerad till Svenska Designpriset.

Förra året tog Appelberg över produktionen av årsredovisningen för det börsnoterade företaget NetEnt som utvecklar spel- och systemlösningar för onlinekasinon. Det var viktigt att spelfigurerna och NetEnts företagsfärger integrerades i produkten.

– Det har varit mycket stimulerande att få arbeta kreativt med en produkt som i övrigt innehåller många reglerade komponenter. Resultatet bygger på ett tätt samarbete med kund, säger Appelbergs designchef Tom Barette. 

Lekfullheten i anslaget kompletteras med ett omsorgsfullt användande av typografin och en noggrannhet i detaljerna.

– Vi är mycket nöjda med resultatet. Det är professionellt och kreativt utfört, det ger en extra finish, säger Sebastian Khalighy, brand manager för NetEnt.

Nu är årsredovisningen nominerad till Svenska Designpriset i kategorin Redaktionellt och Information, tryckt årsredovisning. Den öppna omröstningen pågår under perioden 3–9 september. Rösta på oss här

 

Kontakt: 

Vd Elin Sahlström, 0738 – 00 29 84

Designchef Tom Barette, 0768 – 94 17 62

 

Design & Discovery

Appelberg påminner samtidigt om frukostseminariet Design and Discovery den 12 september, då Tom Barette och AD-kollegan Sedki Aliman delar med sig av vad som kännetecknar en framgångsrik årsredovisning.

Anmäl dig här senast den 10 september. (Föredraget är gratis och hålls på engelska.)

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.