Appelbergs Applevaka vinner silver i Månadens Content

30 oktober, 2015 Appelberg

När Apple i september presenterade två nya modeller av Iphone 6 livesände Appelberg eventet på uppdrag av Tele2. Sändningen, som skedde från Tele2:s butik på Kungsgatan i Stockholm, har nu vunnit andra pris i tävlingen ”Månadens Content”.

Livesändningen pågick under två och en halv timme och leddes av journalisten Fredrik Birging med Appelbergs filmproducent och Apple-entusiast Lukasz Lindell som sidekick. Målet var att göra något annorlunda och roligt för de som inte följde Apples sändning och att diskutera nyheterna som dök upp ur ett svenskt perspektiv.

Uppmärksammat av både företag och privatpersoner

Sändningen var främst riktat till Tele2:s kunder på företagsmarknaden men blev nästan lika uppmärksammat av privatkunder eftersom Apple är ett väldigt publikt och synligt varumärke som engagerar väldigt många.  http://betterbusiness.tele2.se/applevaka/följdes av mer än 2 500 unika tittare.

Månadens Kampanj arrangeras av tidningen Resumé och är en öppen tävling för kreativ aktuell marknadsföring inom underkategorierna mobilt, design, dm, film, print, radio, utomhus, content och digitalt.

Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.

Appelberg


Appelberg är en av Sveriges största contentbyråer. Vi är inriktade på B2B-kommunikation och har flera av Sveriges starkaste varumärken på kundlistan. Kontakta oss om du vill göra bättre content marketing.

Kontakta Appelberg
Photo of a dimly lit room with a computer interface terminal.